Me and My Coach

…Weer iets nieuws voor mij. Maar is het opzetten van My Storybook niet in zijn geheel een heel nieuw hoofdstuk? Medio maart 2017 en zelfs enkel weken geleden nog, zou ik mezelf niet in staat hebben geacht om My Storybook op te zetten.

Een nieuw voorjaar, een nieuw begin

Ik heb altijd geloofd dat dingen met reden gebeuren.

Kan ik dit beredeneren?

Nee.

Het is een gevoel.

Ook toen ik dit voorjaar in contact kwam met Mark Jensen was er dat gevoel. Rond 21 maart waren de eerste telefoongesprekken. Rond mijn verjaardag, wat bijzonder genoeg ook zijn verjaardag bleek te zijn. Mijn verjaardag, mijn voorjaar, mijn nieuwe begin. Maar ook: zijn verjaardag, zijn voorjaar en ook voor hem een nieuw begin.

Oh ja?

Zeker wel, want die allereerste app-jes en gesprekken in het vroege voorjaar leiden naar dit punt. De samenwerking die we Me And My Coach noemen. Wat toen startte is voor ons beiden een nieuwe begin geweest.  Het begin van een uniek concept dat wij samen op My Storybook tot leven gaan brengen. Hij in zijn rol als coach, ik in de rol van… mijzelf.:-)

Barbara van Vliet, Mark Jensen, My Storybook, MSB, Me And My Coach, MAMC
Mark Jensen. Blijvend gewichtsverlies coach van emotie-eters.

Wie is Mark Jensen?

Mark werkt als blijvend gewichtsverlies coach van emotie-eters. Ik ga heel eerlijk zijn, ik had een vooroordeel over deze ridder. Zonder elkaar gezien of gesproken te hebben had ik al een mening gevormd. Voor het voorjaar zich meldde was ik er van overtuigd dat het de mooie snelle jongen was die mij wel even zou vertellen wat ik verkeerd deed met mijn leven. Dat idee deed mijn haren lichtelijk overeind staan. Dat was niet wat ik nodig had volgens mijzelf.

Vooroordelen,… mooi heh, zelf wil ik niet dat mensen mij enkel beoordelen op hetgeen ze zien, en toch beoordeel ik een ander ook op zijn of haar uiterlijk. Dat is namelijk wat ik deed. Puur oordelen naar wat ik op een foto zag.

Mark bleek ervaring deskundig te zijn op het gebied van emotie-eten en overgewicht, maar ook betreffende het gebrek aan zelfacceptatie en zelfwaardering. Hij wist waar hij over sprak. Snapte de punten waar ik op vast liep. Ook op het gebied van mijn faalangst vond ik herkenning. Een faalangst die mij in het verleden tegenhield in elke stap voorwaarts. Ten tijde dat ik dit schrijf sta ik op het punt om mijn eigen reallife-blog te lanceren. Ik bedoel… hoe raar kan het lopen. Niets gebeurd zonder reden, dit voorjaar was zonder twijfel, voor mij een nieuw begin.

Mocht je vragen hebben aan Mark, neem dan graag contact met hem op via info@markjensen.nl of bel met 06-24 55 38 79